O lună de teroare, milițienii de la Vaslui se pot declara mulțumiți! S-au plătit polițe vechi în oraș, pe baza unei HG tâmpite!

0
1455

A fost nevoie de o tâmpenie de Hotărâre de Guvern, 34/2022, pentru a începe jihadul la Vaslui împotriva patronilor de terase, restaurante sau baruri. Ca NICĂIERI în România, să spunem adevărul… Ei bine, așa au ajuns milițieni îmbrăcați în haine de polițiști să plătească polițe unor patroni din HORECA Vaslui, vecini sau simple cunoștințe, prin metodele cunoscute de acum: controale zi și noapte, închideri de 15 sau 30 de zile, amenzi de mii de lei, amenințări cu închiderea de baruri sau resturante…

Ca să vă arătăm că așa stau lucrurile, vă prezentăm declarația unui patron de bar, închis abuziv de Poliția din Vaslui de aproape o lună de zile.

”Este la Poliția Vaslui un agent venit din Poliția Locală, care ne-a purtat sâmbete, de asta ne-a și închis pentru o lună de zile. De Anul Nou, când toată lumea se distra, acest individ a venit să verifice ce se petrece la bar, spunând că o persoană de la etajul I al blocului din fața barului ar fi sunat la 112, pe motiv de zgomot. Era o distracție de Revelion a unor tineri care au închiriat barul. Domnul polițist a venit și a verificat, nu era nimic în neregulă, dar a rămas cu ideea că trebuie să ne execute. Așa s-a și întâmplat, în februarie.

A venit noaptea, pe la miezul nopții, deși nu era zona sa de patrulare, și a năvălit în interior, după ce i s-a deschis, ușa fiind închisă pentru persoane din exterior. Nu era muzică, zgomote, televizorul era închis, dar trebuia să fim închiși de domnul agent. A chemat după aceea puhoi de jandarmi și polițiști. A dorit să ne închidă și ne-a vânat. O să-i cerem în instanță să ne achite drepturile pentru pierderile din ultimele 30 de zile.

Cam așa se fac abuzurile în Vaslui, așa au rămas mulți patroni fără afaceri”, a spus managerul respectiv.

Și, pentru ca să demonstreze că Poliția din Vaslui este obtuză și execută orbește ordinele șefilor, să spunem că închiderea celor trei baruri din Bârlad, de săptămâna trecută – SINGURELE închise în acest oraș – a fost trimisă echipă de la IPJ Vaslui, pentru că polițiștii din Bârlad au refuzat să pună în aplicare o mizerie de hotărâre de Guvern. Halal,. Poliția Vaslui!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!