Uite cine circulă pe șoselele județului Vaslui! Individ din comuna Gârceni, prins la volan, NOAPTEA, deși nu avea permis!

0
341

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de un bărbat care a fost depistat zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălca prevederile legale în vigoare.

În noaptea de 1 spre 2 martie, la ora 2.20, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 159, în localitatea Trohan, comuna Gârceni, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Bacău, condus de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitatea Slobozia, comuna Gârceni.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!