Reacție de ultimă oră a deputatului de Vaslui, Eduard Popica, la ridicarea restricțiilor: „PSD se ține de cuvânt, este aproape de nevoile oamenilor”

2
2404

„PSD nu minte.

Am anunțat acum două săptămâni despre faptul ca după data de 7 Martie vor fi ridicate restricțiile cu privire la pandemie, încetând, deci, aplicabilitatea Hotărârii Guvernului nr. 171 din 3 februarie 2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, începând cu ora 00.00, încetează TOATE restricţiile, precum şi restrângerea sau interzicerea unor activităţi aşa cum erau prevăzute în actul normativ menţionat (spre exemplu: obligativitatea purtării măşti de protecţie în spaţiile publice, restrângerea sau interzicerea organizării şi desfăşurării de mitinguri, demonstraţii, procesiuni, concerte, nunți, evenimente sau a altor tipuri de întruniri, restrângerea sau interzicerea circulaţiei persoanelor şi vehiculelor în locurile şi, după caz, în intervalele orare stabilite, organizarea muncii la domiciliu etc.

Dragi vasluieni, PSD a promis și s-a ținut de cuvânt de fiecare data când a făcut-o, pentru că Partidul Social Democrat e singurul partid care înțelege și este aproape de nevoile cetățenilor” – comunicat de presă al deputatului PSD de Vaslui, Eduard Popica.

2 COMENTARII

  1. Băi căcat obosit!!! Ești tu alături de oameni? Nu-ți este rusine măi rapăn social??? Chiar crezi că lumea este așa proastă? Iar tu Tănăsuc, nu-l mai linge în cur PSD, fomistule!

  2. Mars ma de aici cu tot neamul ala de jeg!
    PSD ul…
    Altceva ce ati mai facut, martalogilor?!?!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!