Social-democrații bârlădeni au dăruit lalele roșii doamnelor și domnișoarelor din oraș! ”Este o zi a respectului și afecțiunii”, a spus deputatul Adrian Solomon

0
236

Cu bucurie și emoție în suflete, social-democrații bârlădeni au ieșit, la prânz, pe străzile orașului, pentru a dărui flori celor mai gingașe ființe din lume, femeile. Doamne sau domnișoare, vesele sau îngândurate, bârlădencele au primit cu bucurie mărțișorul floral pregătit de organizația PSD, cu un semn al prețuirii de care se bucură din partea bărbaților.

”Ziua de 8 martie a însemnat încă din 1910 lupta împotriva discriminării economice de gen și în favoarea drepturilor sociale și politice pentru femei ! Marcăm astăzi o zi nu doar a respectului și afecțiunii față de mamele, bunicile, surorile, soțiile și fiicele noastre, dar și a recunoștinței față de activistele din România și de pretutindeni care au militat și militează pentru o lume mai dreaptă, mai echitabilă, mai incluzivă ! La mulți ani !”, a transmis deputatul de Vaslui, Adrian Solomon, președintele organizației municipale PSD.

Ne alăturăm și noi acestui mesaj de sărbătoare, venit din partea parlamentarului vasluian, și dorim tuturor femeilor o primăvară cu soare în suflete. La Mulți Ani!


Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!