Poliția și Jandarmeria din Vaslui, lăsate fără sigilii! De noaptea trecută, FĂRĂ mască, restricții sau controale!

0
182

Zi tristă pentru Poliția și Jandarmeria din Vaslui. După ce au amendat mii,. zeci de mii de vasluieni, după ce au închis baruri, terase și restaurante, după ce au ținut oamenii în case de Paște sau de Revelion, oamenii legii din Vaslui trebuie să se întoarcă din nou la treabă. Pentru că, trebuie să le spunem, nu mai au voie să ne hăituiască. De la miezul nopții trecute, România se reîntoarce la normal, o normalitate care a lipsit obtuzilor cu caschetă din Vaslui. Ajunge cu polițele plătite patronilor de baruri și restaurante, ajuge cu controalele șmecherești, domnilor din MAI!

De astăzi, purtarea măștii de protecţie nu mai este obligatorie. Specialiştii în sănătate o recomandă încă în locurile aglomerate, precum staţii şi mijloace de transport în comun, în magazine. De asemenea, certificatul COVID-19 nu mai este necesar pentru a merge la mall sau alte magazine non-alimentare, la teatru sau la cinematografe.

Deşi restricţiile au fost ridicate, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, ”recomandă cu tărie”:

– Purtarea măştii de protecţie în spaţiile deschise aglomerate, în mijloacele de transport în comun, în spaţiile închise, în grădiniţe, şcoli şi universităţi, atât pentru personalul didactic şi nedidactic cât şi pentru elevi

– Evitarea spaţiilor aglomerate, indiferent dacă sunt în interior sau exterior

– Spălatul mâinilor, folosirea unui antiseptic

– Mijloacele de transport în comun şi unităţile de interes public curăţate şi dezinfectate periodic

– La persoanele care au simptome, testare şi apoi prezentarea la un centru de evaluare pentru a fi evaluaţi şi a primi tratament specific antiviral.

Bine că nu mai vedem la Kaufland această mizerie de bandă despărțitoare, care a împărțit lumea în vaccinați și nevaccinați…

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!