Un boschetar din Delești a bătut un vasluian, pentru un telefon! A fost prins de polițiști!

0
757

Polițiștii vasluieni au identificat o persoană bănuită de săvârșirea unei tâlhării săvârșită în municipiul Vaslui în urmă cu cinci zile.

Polițiștii  Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au identificat și documentat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, din satul Răduiești, comuna Delești, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 10 martie 2022, la ora 16.45, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi deposedat, prin violență, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Vaslui, de telefonul mobil, după care și-ar fi asigurat scăparea prin fugă. Infracțiunea s-ar fi produs la locuința persoanei vătămate iar bărbatul cercetat ar fi profitat, în derularea activității infracționale, de faptul că persoana vătămată suferă de mai multe afecțiuni cronice și se deplasează cu greutate.

Prejudiciul produs în urma săvârșirii infracțiunii, estimat la 1.100 lei, a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate.

În cursul zilei de vineri, 11 martie 2022, în baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui care a luat față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!