Accident CUMPLIT în comuna Hoceni! Doi copii au fost loviți de un stâlp căzut la pământ, un șofer a pierdut controlul camionului!

0
613

Secția de pompieri Huși intervine cu două autospeciale și echipaje specializate, la un accident rutier produs în localitatea Șișcani, comuna Hoceni. În accident este implicat un autocamionun și trei persoane, două dintre acestea fiind copii. La intervenție participă o ambulanță și un echipaj de la SAJ Vaslui.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un camion răsturnat și un stâlp de electricitate rupt, care în cădere a lovit doi copii. Unul dintre cei copii este în stare gravă (fractură de bazin și fractură deschisă la unul dintre membrele inferioare). Acesta va fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat de urgenţă la o unitate medicală specializată din municipiul Iași. Cel de-al doilea copil va fi transportat de ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Ambele victime sunt conștiente.
Șoferul autocamionului primește îngrijiri medicale de la echipajul ambulanței SAJ Vaslui.
Acțiunea este în dinamică.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!