Incredibil! În Vaslui se fură până și… gazonul! Reacția ULUITOARE a celui prins cu iarba de pe stadion în mașină!

0
858

Viceprimarul Vasluiului, Lucian Braniște, a fost martorul unei întâmplări absolut incredibile. Oficialul se ducea spre casă, în jurul orei 21.00, când, pe varianta de ocolire a orașului, în zona Stadionului, a observat un cetățean care încărca într-o remorcă buzăți mari de gazon. Luat la întrebări, cel prins cu furtișagul a încercat să se disculpe, cerând vicelui să nu-l mai filmeze.

”Aș putea spune că: Se fură ca în codru, chiar şi iarba de pe domeniul public. Vineri, în jurul orei 21:00, în timp ce mă deplasam pe strada Decebal, în dreptul terenului de antrenament al fostei echipe FC Vaslui, am identificat în trafic, un onorabil vasluian care transporta rulouri de gazon…..”împrumutate” de pe domeniul public.

Tras la răspundere, cetățeanul prins cu „iarba-n sac” a negat orice acuzație, în ciuda dovezilor evidente: o remorcă aproape plină cu rulori de gazon proaspăt desprinse de pe teren. Dacă dăm un nou sens vorbei populare: „cine fură azi un ou, mâine va fura un bou”, putem preconiza că cine fură azi gazon, mâine strică un stadion!Râdem/glumim, dar fapta este una destul de serioasă și ar trebui să ne dea de gândit tuturor celor care avem simțul civic și o responsabilitate în acest sens.

Poliția a fost sesizată și am încredere că cetățeanul și-a înțeles lecția”, a scris viceprimarul, pe pagina sa personală. A doua zi, sâmbătă, rulourile de gazon au fost puse la locul lor, pe stadionul de antrenament.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!