Negreștiul se modernizează, noi utilaje pentru administrarea orașului! Primarul Cristi Rusu a semnat noi contracte de asfaltare!

0
347

De când a venit la primărie, adică de un an și jumătate, inginerul Cristi Rusu a demonstrat că este un om de cuvânt. În timp ce vechile administrații se plângeau mereu de lipsa fondurilor, actualul primar muncește în beneficiul comunității, iar rezultatele se văd, orașul se modernizează pe zi ce trece.

La jumătatea lunii februarie, edilul anunța semnarea contractului pentru achiziția unor utilaje absolut necesare realizării curățeniei în oraș și intervenției pe perioada sezonului rece.

De câteva zile, utilajele au ajuns la Negrești, spre bucuria conducerii orașului, care va pune echipamentele la lucru, pentru a igieniza toate spațiile verzi din comunitate. Astfel, a fost achiziționat un tractor modern, puternic, echipat cu următoarele echipamente:

• Remorcă cu benă basculabilă

• Lamă tip săgeată pentru zăpadă

• Cositoare cu braț

• Sărăriță material antiderapant.

Nu este singura veste bună pentru negreșteni. ”Tot săptămâna trecută am semnat contractul pentru continuarea lucrărilor de asfaltare pentru unul din cele 5 loturi scoase la licitație, Lotul 2 Poiana.

Celelalte 4 loturi sunt încă în procedură de achiziție, existând contestații la CNSC. Așteptăm cu mare interes finalizarea acestor contestații care întârzie mult începerea lucrărilor.

Vă mulțumim pentru încrederea și susținerea dumneavoastră și vă asigurăm că ne străduim permanent, pentru a dezvolta orașul Negrești și cele șase sate aparținătoare”, spune primarul Cristi Rusu.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!