VIDEO Un IRESPONSABIL a dat foc la miriște, în Vaslui, după ce a aruncat țigara la întâmplare! Ar trebui pus să plătească intervenția ISU!

0
591

Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un depozit lemne improvizat în curtea unei locuințe din municipiul Vaslui, pe strada Călugăreni, ieșirea spre localitatea Mărășeni.
La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent la un depozit de aproximativ cinci metri cubi lemn de foc, precum și pe o suprafață de circa 3.000 metri pătrați vegetație uscată. Din cauza vântului puternic și a vegetației uscate exista pericolul de extindere a focului la un adăpost de animale și la o locuință. De asemenea, exista pericol de propagare la un al doilea depozit de material lemnos și materiale de construcție.
Pompierii acționează pe două sectoare de intervenție, prioritar fiind salvarea bunurilor aflate în pericol. Din primele date, este foarte posibil ca incendiul să fi fost provocat chiar din greșeala proprietarului, care ar fi aruncat un muc de țigară în apropierea lemnelor și a vegetației uscate.
Actiunea este în desfășurare.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!