BARBARIE! Femeie de 70 de ani, bătută cu bestialitate și lăsată să moară pe un câmp, în zona Cârja, Murgeni! Mai mult moartă decât vie!

0
1762

În această dimineață, paznicul de la ferma piscicolă Cârja, din zona Murgeni a solicitat ambulanța, deoarece a găsit în fața fermei o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani, complet dezbrăcată, inconștientă și cu urme de agresiune.

A fost alocată ambulanța C2 cu medic de la Bârlad. Pacienta a fost preluată în stare gravă, inconștientă, cu hipotermie severă, cu fracturi la nivelul membrelor inferioare și cu multiple plăgi mușcate. Era în șoc hipotermic și hipovolemic.

Pe drum victima a instalat un stop cardiorespirator. S-au inițiat manevre de resuscitare cardiorespiratorie, simultan cu manevre de încălzire activă. A fost predată la spitalul Barlad în stare gravă, în curs de resuscitare și prognostic extrem de rezervat. Cazul a fost anunțat și la poliție. Identitatea femeii și circumstanțele acestei situații sunt încă necunoscute. Vom reveni cu detalii.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!