Că bine le mai zice doamna aceasta! ”Cum să îngheți la grill-ul de la Kaufland Vaslui, pentru o porție de cartofi prăjiți?”

1
1635

Naivitatea unora dintre concetățenii noștri, combinată cu lehamitea celor de la Kaufland conduc la situații greu de înțeles. De ani de zile, se tot fac reclamații la București, pentru a se monta un grill mai mare la Kaufland Vaslui, pentru ca oamenii să nu mai aștepte zeci de minute pentru un mic, o ceafă sau o porție de cârnați. Degeaba! Se merge pe același grill montat în urmă cu 15 ani, total neîncăpător pentru solicitările clienților. Mai nou, cei de la Kaufland au montat și un echipament pentru cartofi prăjiți și pui rotisat, iar de aici nebunia este totală.

Iată ce spune o clientă din Vaslui, pe rețelele de socializare, despre bătaia de joc de la Kaufland, povestea fiind legată de ziua de duminică, 20 martie: ”Nu mă mai duc în viața mea acolo! Stai și aștepți 10-15 minute până ajungi la casă, iar acolo ți se spune sec: ”Nu mai avem mici, așteptați încă 15 minute, să se facă, abia i-am pus. Și, uite-așa, pierzi 20-25, 30 de minute, că să iei o porție de mici. Am văzut o femeie care stătea în față, la casă, i se spusese să aștepte încă 10 minute, pentru cartofi prăjiți. Cum să îngheți în vântul de pe șes, de la Kaufland, pentru o porție de cartofi prăjiți? Ce conducere are Kaufland, de își bate joc de clienți în asemenea hal? La Vaslui, ca la nimeni”. Fără comentarii.

1 COMENTARIU

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!