VIDEO//CINE a pus focul de pe dealul Tanacului? Pompierii voluntari de la Muntenii de Sus s-au luptat ore întregi cu flăcările!

0
739

Un iresponsabil a pus în mod intenționat foc pe dealul Tanacului, de deasupra satului Muntenii de Sus, sunt primele informații legate de incendiul care a pus stăpânire pe un deal din apropierea Vasluiului, seara trecută. Primarul comunei Muntenii de Sus s-a comportat admirabil, ca în multe alte situații, și a mobilizat Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, pentru a stinge focul. Ore întregi, zeci de localnici s-au luptat cu flăcările, reușind să stingă incendiul după 2-3 ore de eforturi supreomenești.

Conform biroului de presă al ISU Vaslui, au existat informații legate de incendiu, însă s-a colaborat bine cu primăria de la Muntenii de Sus, care a anunțat că are destule efective care luptă cu flăcările, de aceea nu a mai fost nevoie de intervenția pompierilor militari.

Rămâne o întrebare: sunteți sănătoși la cap, cei care puneți foc intenționat la miriști, amenințând case și vieți omenești? Pentru a înțelege mai bine ce s-a petrecut pe dealul Tanacului, luni, urmăriți filmulețele de mai jos.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!