Atac grosolan și minciuni, la adresa deputatului Adrian Solomon! Reacția parlamentarului: ”Averea adevărată este copilul meu! O să-i dau în judecată”

0
472

Site-ul integritatepebune.ro a publicat un amplu raport despre averile parlamentarilor români, despre contractele cu statul și diverse încrengături politice. Materialul a apărut pe 23 martie și analizează, spune editorul materialului, averile și afacerile unor deputați și senatori de la PSD și PNL (rapoartele de activitate sunt făcute doar pentru cele două partide, de la USR toți sunt curați ca lacrima, sâc!).

Din acest raport, ce aflăm? Că deputatul PSD de Vaslui, Adrian Solomon, ar fi cel mai bogat parlamentar din toate timpurile, că ar avea contracte cu statul de 1 MILIARD de lei (Adică 250 MILIOANE EURO, bani cu care se poate asigura deficitul la pensii pe jumătate de an!!!!) una din firmele apropiaților săi – după cum se exprimă raportul – fiind Transmir, prin prisma relației apropiate, cum este și normal, dintre deputat și fina sa.

Nebunie și manipulare totală! De când un om este judecat la avere prin prisma afacerilor de la firma finei? Tâmpenie curată! Și, pentru ca manipularea să fie completă se vorbește de o firmă Dareva Management, din Bârlad, care ar fi controlată de soția și de fina deputatului. Haideți să citim împreună nebunia de pe integritatepebune.ro:

”Domnul Solomon a terminat Facultatea de Istorie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. După absolvire reuşeşte ca simultan să predea la Bârlad şi să înveţe la Iaşi (pentru 3 semestre), iar apoi pentru un semestru predă la Bârlad şi studiază în Franţa, la Universitatea din Angers. Asta conform propriului CV public pe site-ul Camerei Deputaţilor. (…)

„Un comunist luminat”, după cum se autodescrie, a ieșit în evidență mai ales prin declarații controversate și o candidatură eșuată la Primăria Bârlad. De mult mai mare interes ar trebui să fie declarațiile sale de avere și interese, atât din prisma informațiilor pe care le conțin, cât și a celor omise. Astfel, domnul Solomon este campion absolut la categoria „Contracte cu Statul” pentru actualul raport, la mare distanţă de „pluton”. Cele două firme controlate de soţie şi de fina lui, DAREVA MANAGEMENT (construcții) şi TRANSMIR (drumuri și autostrăzi), au obţinut 177 de contracte cu statul, în valoare totală de 1.066.321.960, mai mult decât următorii trei clasați la un loc”

Cum vine asta?, că nu mai înțelegem nimic… Adică, afacerile de la Transmir sunt puse în sarcina deputatului Solomon, doar pentru că a cununat doi tineri? Și cum să înțelegem așa zisul raport mincinos de integritate, când datele de la Registrul comerțului arată că asociatul la Dareva Management este Panainte Telu, din Bârlad? Nu este asta, oare, manipularea anului 2022?

la un l”Ca

Pentru ca toată comedia să fie completă, o pagină de Facebook asociată cu conducerea USR Vaslui, VĂ VEDEM, lansează și ea, cu surle și trâmbițe, datele prezentate la adresa lui Solomon de site-ul integritatepebune.ro, date care spun useriștii vasluieni că ar fi publicate de un anumit ONG ”ANI PE BUNE”. Chiar așa, pe bune?

Deputatul Adrian Solomon a avut, în această după-amiază, o reacție extrem de acidă la adresa semnatarului acestui material plin de date false, anunțând că îl va acționa în judecată pe publicația cu semne clare de apartenență USR. Iată reacția parlamentarului vasluian:

”În Terra Nostra… mulți proști sunt!

Iar unii dovedesc că oricât ar băga bani niște ticăloși în ei școlindu-i pe la diverse universități soroșiste, ei tot proști se încăpățânează să râmână.

Astăzi am aflat de la o hazna usr-istă că sunt BOGAT! În sfârșit am scăpat și eu de datorii și pot dormi liniștit. Mai mult, am aflat că sunt căsătorit cu un cetățean numit Panainte Telu. Nu-l cunosc, dar sper să fie un om de treabă. În raportul lui Valeriu Nicolae, cel mai slab secretar de stat al lui Cioloș, apare că o firmă, Dareva SRL, e controlată de soția mea. La Registrul comerțului conform unui certificat constatator datat 24-03-2022 apare asociat unic la această firmă dl Panainte.

Aștept de la autorii raportului detalii despre menaj…

Mai aflu că eu controlez și firma finei mele, SC Transmir. Acum nu știu dacă finul e de acord, dar se pare că proștii care se dau savanți au altă opinie. Eu am mulți fini și fine (sunt un bun creștin, nu pidosnic ca alții/știe Nicolae ce zic), dar conform Codului Civil din România, statul e laic, iar AFINII nu au legatură cu finii, ci sunt doar rudele de pe soție!!!

Așa că, în loc să-mi văd eu de treabă, trebuie acum să cheltui bani cu avocații ca să-i dau în judecată pe proștii de la ANI PE BUNE și de la site-ul “Vă vedem”… și o voi face !Pentru bârlădeni am un singur mesaj. Sunt același om curat care trăiește din salariu, iar averea adevărată, dincolo de ce e în Declarația aflată pe situl www. cdep.ro, e copilul meu.

PS: pentru Valeriu Nicolae, în CV spune clar că am făcut Studii aprofundate și nu Master. Era înainte de sistemul Bologna Anul al V-lea. Dura 2 semestre. Orele se desfășurau în Weekend, iar în semestrul urmat în Franța eram suspendat de la catedră.

Asta ca să te luminezi din prostia profundă!”

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!