Oameni buni. încetați să mai ARDEȚI miriștile! Pompierii militari sunt peste tot în județ, ACUM!

0
275

Degeaba au lansat mesaje autoritățile către populație, de a nu mai da foc la miriști! Degeaba! Unii vasluieni se cred deștepți și sfidează pe toată lumea, incendiind sute de hectare de miriști. Pușcăria ar trebui pentru asemenea oameni… Iată unde se acționează în aceste momente, la incendii de vegetație uscată, în județul Vaslui.

Punctul de lucru Murgeni intervine cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată din localitatea Mânzățești, comuna Mălușteni.
Acțiunea este în desfășurare.

Secția de pompieri Huși intervine cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată din localitatea Pădureni, comuna Pădureni.
Acțiunea este în desfășurare.

Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată din localitatea Gherghești, comuna Gherghești.
Acțiunea este în desfășurare.

Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată din zona Paiu, în municipiul Vaslui.
La sosirea echipajului de intervenție, proprietarii terenurilor cuprinse de flăcări lucrau deja pentru limitarea incendiului. Incendiul se manifestă pe o suprafață de circa trei hectare.
Acțiunea este în desfășurare.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!