Un cetățean din comuna Stănilești a rămas fără casă și mașină, după un incendiu DEVASTATOR! Cauza: scurtcircuit la lada frigorifică!

0
582

Un scurtcircuit produs la o ladă frigorifică a unui cetățean din localitatea Pogonești, comuna Stănilești, a cauzat un incendiu care a lăsat în urmă pagube însemnate.

Pompierii militari din cadrul Secției Huși au fost solicitați să intervină de urgență în localitatea Pogonești, comuna Stănilești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință si o anexă gospodărească. Pompierii hușeni au deplasat la fața locului două autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță SMURD tip B2 (EPA).

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperișului și la o anexă gospodărească. După aproximativ trei ore de luptă cu flăcările, pompierii militari au lichidat incendiul în limitele găsite.

Au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 160 metri pătrați, anexa gospodărească, un autoturism, 400 kg lemn de foc, piese de mobilier, materiale de construcție și materiale izolatoare, diverse produse textile și din material plastic.

Au fost deteriorate elemente de mobilier și electrocasnice, tencuiala pe o suprafață de circa 170 metri pătrați, diverse textile și documente.
Au fost salvate trei încăperi ale casei și animalele din gospodărie. Nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la o ladă frigorifică.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!