Răzvan Musteață, elev al Școlii ”Vasile Alecsandri” Vaslui, va reprezenta județul la faza națională a Olimpiadei de Muzică Instrumentală! ”Sunt onorat să fiu alături de acești copii minunați”, spune Ionel Sandu, managerul Radical Grup

0
521

Acești cinci copii frumoși și talentați au reprezentat județul Vaslui, săptămâna trecută, la faza regională a Olimpiadei de Muzică Instrumentală, desfășurată la Suceava. Sunt, cu toții, elevi ai Școlii ”Vasile Alecsandri”, singura din Vaslui care pregătește viitorii instrumentiști, cei care vor concerta, peste ani, pe diverse scene. Patru dintre ei fac parte din celebra de-acum trupă de copii Rotaria, iar dorința de a fi cei mai buni îi unește pe toți.

Cei cinci elevi ai Școlii ”Vasile Alecsandri” s-au comportat exemplar la Suceava, întorcându-se acasă cu premii frumoase. La tubă, Răzvan Musteață (prof. Tudor Dănăilă) a vrăjit juriul de la faza regională, astfel că tânărul artist merge la faza națională, care se va desfășura în aprilie, la Deva. Rareș Buhai, trompetă, pregătit de prof. Lucian Agache, a luat locul I, în timp ce Ioan Gabriel Bârsan, clarinet, clasa prof. Eduard Bîțu, a ocupat un onorant loc II. Beatrice Alexandru, pian, clasa prof. Constantin Olaru, a primit diplomă pentru locul III la instrumentul pe care îl studiază intens. Un alt loc I, care completează galeria copiilor talentați de la ”Vasile Alecsandri”, a mers la Miruna Lăcătușu, clarinet, clasa prof. Albert Cobzaru.

După cum anunțam săptămâna trecută, compania Radical Grup Vaslui, condusă de Ionel Sandu, s-a implicat în deplasarea grupului de copii din cadrul fanfarei Rotaria la Suceava, patru din cei cinci premianți, la rugămintea dirijorului Eduard Bîțu, sufletul acestei trupe de copii de care a auzit toată România. Rezultatele de la Suceava l-au făcut pe managerul Radical Grup să se declare mulțumit de performanțele tinerilor artiști, spunând că va fi și pe viitor alături de proiectele care înseamnă afirmarea cu succes a talentelor.

”Sunt onorat de faptul că am putut fi alături acești copii minunați din Fanfara Rotaria, care au mers la Olimpiada de Muzică Instrumentală, faza regională, la Suceava, de unde s-au întors cu premii extraordinare. Copiii din Rotaria au demonstrat că sunt valori în devenire, iar profesorii lor trebuie să fie mândri pentru calitatea acestor viitori artiști, de care vom mai auzi, cu siguranță.

Felicitări, Răzvan Musteață, un virtuoz al tubei, pentru calificarea la Faza Națională, ne mândrim cu tine, la fel cum ne mândrim și cu ceilalți copii ai Vasluiului, care ne fac cinste pe toate scenele naționale și internaționale: Buhai Rareș, Miruna Lăcătușu, Ioan Gabriel Bârsan, Beatrice Alexandru.

Mulțumirile mele se îndreaptă cu precădere spre dl. profesor Eduard Bîțu, acest căutător neobosit de talente, dirijorul Rotariei, dar și spre profesorii copiilor, cei care le îndrumă pașii spre minunata lume a muzicii.

Radical Grup a sprijinit și va sprijini performanța, în toate domeniile, va fi alături de copiii talentați ai Vasluiului și pe viitor. Felicitări, tuturor!”, este mesajul managerului firmei Radical Grup.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!