Vestea pe care o așteptau toți NEGREȘTENII! Drumarii de la Nomis 2003 vor asfalta 11,9 km de drumuri din oraș!

0
959

Joi după-amiază, primarul orașului Negrești, Cristi Rusu, a făcut anunțul așteptat de cei 9.000 de locuitori ai orașului. După un an și jumătate de eforturi susținute, edilul reușește să aducă pentru Negrești cel mai important proiect de asfaltare din istoria localității. În cursul zilei de joi, primarul Rusu a semnat contractul de execuție a lucrărilor de asfaltare, în prezența managerului general al companiei Nomis 2003, Cătălin Simion. Drumarii de la Nomis au un bun renume în zona Moldovei, prin calitatea lucrărilor executate, de aceea este de așteptat ca negreștenii să beneficieze de drumuri asfaltate la cea mai bună calitate.

”O veste bună pentru dumneavoastră!

După o lungă perioadă de timp, în care am făcut procedura de licitație și aproximativ 5 luni de contestații ale unor firme care au participat la licitație, vă informez că am semnat contractele de execuție pentru proiectul ”Reabilitare și modernizare drumuri în Negrești și satele componente Poiana, Valea Mare, Parpanița și Căzănești”.

Vom asfalta drumurile, vom face rigole și acostamente betonate, poduri și podețe pe cinci loturi, după cum urmează:

• LOT I- str. Abator în lungime de , 0,783 Km

• LOT II- sat Poiana în lungime de 2,095 Km

• LOT III- sat Valea Mare în lungime de 2,175 Km

• LOT IV- sat Parpanița în lungime de 3,775 Km

• LOT V- sat Căzănești în lungime de 3,06 Km

În total vom asfalta aproximativ 11,9 Km de drum, vom face 16,4 Km de rigole betonate și 63 de podețe. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 14,2 milioane lei, fonduri alocate de Guvernul României prin PNDL.

După depunerea garanției de lucrări de către firmele câștigătoare a licitației, vom da Ordinul de începere a lucrărilor. Termenul de finalizare este 31.12.2022
Mulțumesc tuturor celor care au muncit la aceste proiecte, cu mulțumiri speciale colegilor de la investiții Nelu Rotariu -Arhitect Șef și Ionuț Scurtu – Șef Birou Investiții.

Lucrăm la acest proiect din prima lună de mandat și vom face tot posibilul să-l finalizăm cu succes și în termen.La finalizarea acestui proiect toate cele șase sate aparținătoare vor fi asfaltate și legate de oraș printr-un drum asfaltat.
Vă mulțumesc pentru înțelegerea și sprijinul dumneavoastră”, a scris primarul Rusu, pe pagina sa de Facebook.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!