Oamenii de afaceri vasluieni, pe marginea prăpastiei! Întâlnire de URGENȚĂ, între investitorii județului Vaslui, parlamentari și administrație

1
716

Oamenii de afaceri din județul Vaslui cheamă parlamentarii județului, conducerea Prefecturii și a Consiliului Județean, pe primarii celor cinci municipii și orașe, dar și pe directorii serviciilor deconcentrate la o ședință de analiză a situației economice a județului, într-un moment în care multe dintre firmele locale sunt pe marginea prăpastiei. Decizia a fost anunțată la bilanțul activității desfășurate de CCIA Vaslui, vineri, 15 aprilie, în prezența unora dintre cei mai importanți manageri de firme din județ.

”Apreciem inițiativa acestei întâlniri, pentru data de 13 mai, cu parlamentarii noștri, cu conducerea județului. Este adevărat, este greu să se facă pași înainte doar prin discuții la nivel local, dar sper ca problemele oamenilor de afaceri să ajungă în Legislativul național și acolo să se transforme în acte normative.

Eu aș vrea ca la aceste întâlniri să se pună accentul pe faptul că județul Vaslui este puțin prielnic pentru dezvoltarea afacerilor, aici antreprenorii se descurcă destul de greu, puterea de cumpărare este redusă”, a spus ing. Dan Hurduc, managerul EVEL H Company, vicepreședintele CCIA Vaslui.

1 COMENTARIU

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!