Medicii veterinari vasluieni, plătiți la zi, ÎNAINTE de Paște! Directorul DSVSA Vaslui, Dr. Mihai Ponea, a reușit imposibilul!

1
332

Cu câteva zile înainte de Paște, medicii veterinari vasluieni, care au dispensare in teritoriu, au primit plata deconturilor la zi, pentru activitățile de interes public din luna martie. Este o situație unicat în România, în condițiile în care direcțiile sanitar veterinare din țară au restanțe la plata deconturilor de 90-120 de zile.

Președintele Colegiului Medicilor Veterinari din județul Vaslui, Mihai Jora, a spus că meritul pentru plata la zi a deconturilor chiar înainte de Paște este al noului director al DSVSA Vaslui, Mihai Ponea. Șeful DSVSA a mers personal la București și a intervenit pentru plata deconturilor la zi.

„Nu ne vine să credem că suntem cu plata deconturilor la zi. Prin implicarea sa totală la problemele medicilor veterinari din județ, dl. Ponea ne-a ajutat și a făcut posibilă plata deconturilor cu mult înainte de termenul din contract. Multe direcții din țară au întârzieri de 90-120 de zile la plățile deconturilor, numai Vasluiul este la zi. Fantastic!”, a declarat Dr. Jora.

Conform contractelor încheiate cu DSVSA Vaslui, fiecare medic concesionar a primit 10.000 de lei pe cabinet, fiind făcute actualizări și la facturile din lunile februarie și martie.

1 COMENTARIU

  1. BUNA ZIUA,

    SUNT CURIOS DACA A ADUS BANII DINSULUI DE ACASA?

    CIND O SA PROMOVATI INITYIATIVA PRIVATA SI ANTREPRENORII DIN VASLUI?….ABIA ACESTIA FAC IMPOSIBILUL , POSIBIL

    MULTUMESC

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!