VIDEO Povestea EMOȚIONANTĂ a unei familii din Rafaila, salvată de un OM cu suflet mare! La acești copii, a venit Iepurașul de Paște!

0
1569

Era Crăciunul anului 2019. O familie cu opt suflete, mamă și cei șapte copii, s-a trezit dintr-o dată fără acoperiș deasupra capului, după ce un incendiu năpraznic le-a mistuit bruma de casă în care locuiau. Opt suflete s-au înghesuit într-o mică cămăruță, în timp ce afară iarna își cerea drepturile. În primăvara anului 2020, managerul companiei Radical Grup Vaslui, Ionel Sandu, a aflat de drama acestei familii și s-a decis să facă ceva pentru a salva cele opt suflete. Imediat ce vremea a permis, pe cheltuiala sa personală, Ionel Sandu a început construcția unei noi case, de la zero.

”Această familie are șapte copii frumoși și cuminți, crescuți de o mamă vrednică și iubitoare. Cu doi ani în urmă, tot în Vinerea Mare, am aflat că au rămas fără casă, tot ce aveau s-a mistuit în flăcări. Dormeau pe unde apucau , într-o camera înghesuită opt suflete . A fost momentul în care am simțit că trebuie să fac ceva pentru ei.

Am adus materiale de construcții, am trimis masini cu betoane pentru a face un cămin pentru acești oameni. Bunul Dumnezeu m-a ținut sănătos și, iată, familia Antoci are acum o casă pentru toți membrii ei. Așa am cunoscut-o și pe Stefania, o fetiță frumoasă și bună la carte , pe care voi căuta să o ajut să își urmeze visul, acela de a urma un liceu și, de ce nu, o facultate.

Nu aș fi putut să mă așez la masa de Paște fără să le duc alimente copilașilor și mamei lor, Laura . Am cumpărat tot ce este nevoie pentru masa de Paște, iar această familie va primi, cu speranță în suflete, Lumina Învierii”, a spus managerul Radical Grup.

”Îi mulțumesc dlui Sandu, el a fost pentru mine mai ceva ca un părinte. Mi-a hrănit copiii, o iubește pe Ștefania, parcă ziceți că e fata lui. Când ne-a fost greu și nu am avut ce mânca, dumnealui a fost lângă mine, lângă noi. Uitați, ce casă frumoasă avem acum. Chiar și în pandemie, a fost aici, alături de noi”, a spus Laura Antoci, mama copiilor.

Cu lacrimi în ochi, femeia a spus că un vecin i-a otrăvit calul și nu mai poate face treabă. ”Până sâmbăta viitoare, vine și un căluț, cu care să faceți tot ce aveți nevoie pentru familie”, a promis Ionel Sandu.

Pentru a înțelege ce minune a făcut dl. Sandu la Rafaila, pentru familia cu opt membri, iată cum arăta casa, în 2020, atunci când a ajuns prima dată aici, și iată cum arată totul, în 2022. Felicitări, domnule manager general! Sărbători luminate!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!