Măcel la Idrici de Sus, Roșiești! Mai mulți agresori din Albești au tăiat cu cuțitele o familie din acest sat – surse Vasluianul.ro

0
6814

A curs sânge în seara aceasta în comuna Roșiești, acolo unde indivizi violenți, înarmați cu cuțite, au intrat peste mai multe persoane din satele Idrici de Sus și Codreni, lovind și tăind pe mai mulți localnici.

Conform unor surse Vasluianul.ro, mai multe persoane dintr-o familie agresivă din Albești au intrat peste mai multe persoane din Idrici de Sus, pe care le-au bătut și le-au tăiat cu cuțitele. Sursele noastre spun că inclusiv un copil de 3 ani ar fi tăiat de cutitele agresorilor, însă IPJ nu confirmă această variantă.

Bătăușii din Albești ar fi bătut și un bărbat dintr-un alt sat al comunei Roșiești, spun sursele noastre, ar fi intrat într-un bar și ar fi făcut măcel și acolo. Mai multe echipaje de poliție sunt la fața locului și îi caută pe agresori. ISU a trimis în zonă un echipaj de la TIM, la Idrici, plus echipaj EPA, la Codreni.

Vom reveni cu detalii oficiale despre scandalul din comuna Roșiești, având în vedere că un sat întreg plânge acum de teamă.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!