EXCLUSIV Vasluianul.ro Fotografii de la măcelul de duminică seara, din comuna Roșiești! Oameni tăiați cu cuțitele, case devastate, sânge peste tot!

0
4906

A doua seară de Paște a fost un coșmar pentru locuitorii comunei Roșiești. O bandă de derbedei din comuna Albești, înarmată cu sticle și cuțite, a tăbărât pe doi localnici, umplându-i de sânge. Un bărbat a fost bătut într-un bar, lovit cu sticle și pumni, iar celălalt a fost lovit și tăiat cu cuțitul chiar în casa lui, după ce animalele cu două picioare au spart geamurile locuinței. Copiii din Roșiești care au văzut aceste atacuri nu vor uita prea curând măcelul petrecut în Sfânta zi de Paște.

Vasluianuil.ro este în posesia fotografiilor de la locul măcelului. Durere, tristețe, deznădejde. Niște bestii cu față umană au ales să se urce în mașini, de la Albești, și să vină în satele Codreni și Idrici de Sus pentru a-și rezolva conturile cu acești doi oameni. IPJ Vaslui a spus că nu sunt informații noi despre reținerile din acest caz, însă violența cu care s-au produs atacurile ar trebui să-i bage după gratii pe derbedeii de la Albești pe mulți ani de acum încolo.

Cei doi bărbați au fost operați și sunt acum în afara oricărui pericol. Ne punem întrebarea: Poliția din Albești a aflat că are în localitate o bandă atât de agresivă (martorii spun că trei dintre agresori ar fi din familia Bolat, de la Albești, n.r.)? Sau, așa cum se întâmplă peste tot în România, programul este de la 8 la 16.00 la postul de poliție, după care Dumnezeu cu mila?

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!