GALERIE FOTO La Vutcani, șuvoaiele de apă au distrus un baraj și majoritatea drumurilor sătești! A fost urgia lui Dumnezeu, timp de aproape o oră! Imagini ȘOCANTE!

0
1598

Sătenii din Vutcani și-au făcut cruce, duminică seara, atunci când o ploaie cum nu au văzut în viața lor s-a abătut peste comună. Inițial, a fost o ploaie liniștită, a spus doamna Silviana Bahrim, după care s-a dezlănțuit potopul. În mai puțin de o oră, a plouat cât în 2-3 ani, a curs apă din ceruri, la propriu. De exemplu, în partea de nord a satului Vutcani s-au înregistrat 65 l/mp, în timp ce în zona de sud a fost o cantitate record de apă, 72 l/mp!

”Un baraj din sat a fost avariat de șuvoaiele de apă, iar drumurile sătești au fost afectate grav. Estimăm acum pagubele și, unde se va putea, vom interveni pentru a repara ceea ce au distrus ploile. Sunt pagube foarte mari”, a spus doamna Bahrim.

CITEȘTE ȘI: https://vasluianul.ro/2022/04/26/rupere-de-nori-la-vutcani-si-rosiesti-seara-trecuta-un-pod-a-fost-avariat-de-suvoaiele-de-apa/

Fotografiile realizate în urmă cu puțin timp pe drumurile din Vutcani arată dezastrul lăsat de șuvoaiele de apă. Zone întregi cu asfalt crăpat, poduri și podețe avariate, un baraj din sat și el grav avariat, drumuri de beton de sub care a fugit toată piatra, cărată de șuvoaie. Este nevoie urgentă de intervenția autorităților județene, pentru a readuce situația la normal în comună.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!