Bătrână de 80 de ani, sfâșiată de propriul câine! Riscă să rămână fără o mână, după ce a sărit să salveze un pui!

0
537

Caz cutremurător petrecut în comuna Gârceni, seara trecută. Conform unor surse demne de încredere, o bătrână de 80 de ani a fost sfâșiată de propriul câine, fiind adusă la Spitalul Județean mai mult moartă decât vie. Femeia a observat că dulăul din curtea sa a sărit să omoare un pui, așa că a mers să scoată pasărea din colții câinelui. În acel moment, spun sursele noastre, animalul a devenit foarte agresiv și a mușcat-o pe stăpână, sfâșiind-o în mai multe locuri, pe mâini și pe picioare, până la os.

Norocul bătrânei a fost că, în momentul în care era atacată de propriul câine și țipa după ajutor, a intrat în curte un alt cățel din localitate, iar câinele agresiv a lăsat-o în pace, plecând în sat, însoțit de cățelul respectiv. Mușcăturile au fost atât de greve, încât la una din mâini i-au produs o fractură deschisă. Medicii vasluieni au trimis bătrâna la Iași, acolo unde se va decide dacă brațul va trebui amputat sau nu.

În privința câinelui, cel mai probabil că va fi eutanasiat, având în vedere că este atât de agresiv și poate provoca răni grave și altor localnici. Culmea, despre câinele ucigaș toți vecinii spun că era foarte cuminte și nu făcea rău nimănui.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!