Ajutoare cu alimente din partea UE, pentru cei mai săraci locuitori din Negrești! De ASTĂZI, începe distribuirea pachetelor!

5
385

Începând cu ziua de joi, 28 aprilie, la Negrești, cu sprijinul primăriei orășenești, începe distribuirea pachetelor cu alimente acordate prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD).

Astfel, de luni și până joi, săptămânal, între orele 9.00 și 16.00, și în fiecare zi de vineri, de la 9.00 la 14.00, sunt așteptate la Sala de Sport „Maria Pădurariu”, str. 1 Decembrie, următoarele categorii de beneficiari: familiile și persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001; familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordata în baza Legii nr. 277/2010.

CITEȘTE ȘI: https://vasluianul.ro/2021/04/30/spitalul-de-la-negresti-va-fi-resuscitat-de-compania-nationala-de-investitii-cea-mai-asteptata-veste-de-paste-pentru-negresteni/

Pachetele cu alimente conțin următoarele produse: 5 kg faină de grâu; 4 kg mălai; 0,8 kg paste făinoase; 4 litri ulei; 2 kg zahar; 4 kg orez; 5 conserve carne de vita (1,5 kg); 3 conserve carne de porc (0,9 kg); 5 conserve pate ficat (1 kg); 1 borcan gem fructe (0,36 kg); 1 borcan gem fructe dietetic (0,36 kg); 2 borcane compot fructe (1,44 kg).

Eliberarea pachetelor se va face către titularul beneficiului acordat, în baza prezentării actului de identitate valabil, verificarea identității persoanei pe listă. Se va organiza o nouă etapă de distribuire a pachetelor cu alimente către persoanele cu handicap grav sau accentuat, în limita stocului rămas, anunță primarul orașului Negrești, Cristi Rusu. Aceștia se vor prezenta cu actele de identitate și copie a certificatului în grad de handicap.Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 0235 457 890.

5 COMENTARII

  1. SE DAU AJUTOARE IN PREAJMA ALEGERILOR … poate duc PSD .. si la Negresti .Consiliul judetean este planificatorul locatiilor . asa ca……

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!