Cum tehnologia va afecta pariurile sportive

0
86

Tehnologia a făcut ca industria să avanseze cu o viteză din ce în ce mai mare în multe domenii diferite ale economiei. Unul dintre domeniile care s-a transformat rapid este cultura jocurilor de noroc. În trecut, exista un lanț de funcționare bine definit. Banii treceau de la client la cazinou sau saloon și fie rămâneau acolo, fie se întorceau la client sub formă de câștiguri. Există multe moduri în care tehnologia va afecta pariurile sportive, iar mai jos sunt prezentate câteva predicții viitoare. Și dacă vrei să îți încerci și tu norocul la pariuri sportive, aruncă un ochi pe gets bet casino online

Jocuri de noroc prin intermediul boților

O predicție făcută de cercetători este că jocurile sportive online, precum și jocurile în sine, vor fi monitorizate fie de oameni în realitatea virtuală, fie de roboți care sunt atenți la fiecare mișcare din joc, precum și la fiecare jucător. Integritatea jocurilor sportive va fi măsurată în viitor prin analiza datelor, ceea ce înseamnă că firmele de integritate vor fi în vârful de lance al sportului. Dacă există o creștere bruscă a sumelor de bani pariate pe un anumit joc, compania nu va aștepta până când jocul se va termina. Aceasta va începe imediat o investigație.

Cu toate acestea, progresele tehnologice vor permite firmelor de integritate să măsoare date biometrice ale oamenilor care pot ajuta la stabilirea dacă a avut loc o trișare. Francizele și ligile sportive vor folosi companiile de integritate pentru a face ca jocurile lor să fie cât mai corecte posibil.

Pariuri sportive pe ocean

Din ce în ce mai mult, jocurile de noroc sportive vor avea loc în largul mării. Oceanele sunt ape internaționale și nu se supun legilor unei anumite țări. Casele de pariuri sportive, deși sunt mai libere să opereze în 2022, nu sunt complet lipsite de restricții. Cu toate acestea, dacă casele de pariuri sportive doresc o adevărată libertate de extindere, cel mai probabil vor trebui să se mute în largul mării.

Deși la un moment dat nu puteau traversa oceanul, tehnologia este acum disponibilă indiferent unde se află cazinoul sau casa de pariuri sportive. Și, pentru că se află pe ocean, casele de pariuri sportive ar putea permite pariuri pe o mare varietate de subiecte care nu au legătură cu sportul, cum ar fi cât timp le ia jucătorilor de fotbal să iasă din tunel.

În plus, casele de pariuri sportive vor folosi din ce în ce mai mult tehnologia blockchain și moneda virtuală pentru a face mai ușoară tranziția dintre parior și casă. Pentru că se află în ape internaționale, casele de pariuri sportive nu ar avea limitări prestabilite. Plățile ar fi rapide și eficiente. Singura îngrijorare a caselor de pariuri sportive plutitoare ar putea fi din partea hackerilor, fie la bord sau pe uscat, care ar putea fi capabili să spargă securitatea casei de pariuri sportive și să transfere rapid milioane de dolari dintr-un cont.

Realitate virtuală

Fanii au devenit din ce în ce mai dezamăgiți de sport, așa cum sunt ei pe piața actuală. În NFL, există dezbaterea actuală privind salutul steagului și preocuparea pentru jucătorii care suferă de traumatisme craniene în urma meciurilor din trecut. Realitatea virtuală, ca urmare, se îndreaptă în două direcții diferite. În primul rând, experiența VR va continua să sporească experiența fanilor în ceea ce privește jocurile live din ligile sportive. De exemplu, fanii ar putea fi prezenți la meciuri cu ajutorul VR la următoarea serie de campionat NBA. Fanii ar putea avea aceeași experiență ca și cineva care joacă meciul sau stă lângă teren.

În plus, realitatea virtuală poate îmbunătăți experiența eSports atât pentru jucători, cât și pentru fani. Fanii ar putea vedea desfășurarea jocului în timp ce acesta are loc, iar jucătorii ar putea proiecta jocurile pentru fani. Piața sporturilor electronice este în plină explozie, iar VR ar îmbunătăți și mai mult jocul eSports atât pentru jucători, cât și pentru fani, ceea ce ar face ca acesta să aibă și mai multe șanse de a atrage pariori.

Concluzie

.

Acestea sunt modalitățile prin care noi credem că tehnologia va schimba fața pariurilor sportive pentru totdeauna. Sunteți de acord?

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!