De necrezut! Vasluiul este frumos, curat, plin de flori, dar unde sunt… VASLUIENII?

0
2516

Sursa foto: Facebook Ionica Simona

Pe grupurile de Facebook ale municipiului Vaslui, o doamnă, pe nume Ionica Simona, a postat câteva imagini extraordinar de frumoase cu municipiul Vaslui. Gazoane, flori în toate culorile, bănci, coșuri de gunoi, curățenie perfectă. Un adevărat oraș european. Însă, din aceste fotografii lipsește un detaliu, care dă o notă gravă acestor fotografii: nu sunt vasluieni pe stradă, pe alei, ai spune că orașul a fost părăsit de toți locuitorii săi. Glumind, ai spune că o bombă nucleară a pustiit orașul. Din păcate, de mai bine de doi ani, se întâmplă ceva extrem de grav în Vaslui. Oamenii nu mai ies din case, nu mai merg să se plimbe, s-au baricadat în locuințe și nu mai vor să iasă afară. Ori, poate, au sărăcit atât de mult, încât nu mai au bani să iasă la cumpărături?

CITEȘTE ȘI: https://vasluianul.ro/2022/04/08/verificari-in-municipiul-resedinta-de-judet-pentru-taxa-de-salubrizare-comunicatul-primariei-vaslui/

Fotografiile de mai jos sunt realizate de reporterii Vasluianul într-o altă zi, o zi de lucru, în jurul orei 18.00. La o oră la care lumea ar trebui să fie plecată cu diverse treburi, în zona Buium bate vântul pe străzi și pe trotuare. NIMENI! Cei care au deschis mici afaceri în alimentație publică sau magazine alimentare resimt din plin șocul absenței vasluienilor de pe străzi. Se întâmplă ceva și sigur nu e de bine!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!