Lanțul de cafenele Filli’s a deschis o NOUĂ cafenea, în stația de la Spitalul Județean de Urgență! Astăzi, cafeaua este din partea casei!

0
1001

Dis-de-dimineață, zeci de vasluieni care așteptau autobuzul în stația de la Spitalul Județean de Urgență sau aveau probleme de rezolvat la SJU s-au așezat cominți la coadă, la cea mai nouă cafenea din oraș, una dintre cele mai moderne din județ. Lanțul de cafenele Filli’s a deschis cea de-a treia cafenea din oraș, cu cele mai noi și mai bune sortimente de cafea, fie că este vorba de latte machiato, espresso, cappuccino, frappe, Ice Cofee sau cafeaua casei, Filli’s Cofee.

Omul de afaceri Codruț Filip demonstrează că este un bun manager și a înțeles nevoia vasluienilor de a servi o cafea bună, în cele mai moderne condiții.

”Ne bucurăm că vasluienii au venit într-un număr atât de mare la deschiderea oficială. Astăzi, cei care ne trec pragul beneficiază de o cafea gratuită. Vă așteptăm pe toți aici, la Spitalul Județean, dar și la celelalte două locații, cea de la Complexul Meșteșugăresc și cea de la Digi. Veți găsi la noi, mereu, cea mai bună cafea, garantat”, a spus managerul cafenelelor Fillis’s.

Fotografiile de jos spun totul despre dorința vasluienilor de a bea o cafea bună.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!