VIDEO Ce MĂCEL se pregătea! Zeci de bâte, cuțite, bastoane și pistoale, descoperite la perchezițiile de la Bârlad și Murgeni, din această dimineață!

0
785

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare din Murgeni și Bârlad, din această dimineață, au fost depistate și ridicate:două arme, de tip pistol airsoft, peste 20.000 de lei și 2.200 de țigarete (despre care există suspiciunea că ar proveni din activitatea infracțională), corpuri tăietoare-întepătoare (40 de bucăți), corpuri contondente (10 bucăți), bastoane telescopice cu funcție electro-șoc (6 bucăți) și alte bunuri care fac obiectul cercetării.

CITEȘTE ȘI: https://vasluianul.ro/2022/04/30/foto-video-perchezitii-cu-sute-de-jandarmi-si-politisti-in-murgeni-si-barlad-in-aceasta-dimineata-un-cartier-din-barlad-a-devenit-zona-speciala-de-siguranta-publica/

Totodată, au fost puse în executare 19 mandate de aducere, pe numele a 18 bărbați și a unei femei, cu vârste cuprinse între 16 și 49 de ani, toți din municipiul Bârlad, județul Vaslui, persoanele fiind conduse la sediul Poliției Municipiului Bârlad, pentru cercetări.

În cadrul acțiunii, pe raza orașului Murgeni, județul Vaslui, a fost depistat un bărbat, de 20 de ani, din Murgeni, urmărit în baza unui mandat european de arestare, emis de autoritățile din Belgia.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, pentru dispunerea măsurilor legale.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!