Cea mai mare provocare din istorie pentru Vaslui și vasluieni! Capitala tineretului românesc, în 2024!?

0
276

Ciprian Hordilă, vasluianul care a pus pe picioare un festival devenit celebru de acum, Open Camp, lansează o provocare pentru autorități, dar și către vasluieni, deopotrivă. Municipiul Vaslui ar urma să candideze pentru Capitala Tineretului 2024, un demers care ar putea relansa reședința de județ, după ani de amorțeală. Ciprian a postat un mesaj încurajator pentru vasluieni, fiind convins că municipiul reședință poate deveni polul național al tineretului peste doi ani.

”DA! Ai citit bine: Vaslui Capitala Tineretului din România!

Nu stim nici noi de cand a inceput totul, dar de cativa ani lucrurile par sa se schimbe in orasul nostru. S-au facut multi pasi mici, uneori greoi, catre o revitalizare a Vasluiului.
S-au format comunitati, tinerii sunt acum mai prezenti si mai implicati iar pentru a nu irosi acest potential ne-am decis sa mergem mai departe.

Sursa foto: Facebook Ciprian Hordilă

Decizia de a candida pentru „Capitala Tineretului din Romania” este in egala masura un manifest, o miscare, o confirmare a lucrurilor bune ce se petrec aici, cat si o dorinta de afirmare pe plan extern.
Ce ne propunem nu e o simpla candidatura! Vom oferi de fapt un plan, o viziune, gandita pe cativa ani!

Caci sigur vom castiga Capitala, fie acum, fie la anul, dar ce conteaza cel mai mult e că începând de astazi, miscarea #întinerEȘTI se va asigura ca nu va mai exista eveniment, proiect, initiativa sau tanar vasluian, care sa nu beneficieze de suport, unitate si un gram de viziune din partea noastra.
Colaboram cu toata lumea. Cu scoli, cu ONG-uri, cu antreprenori, cu institutiile orasului si cu toti oamenii de bine care, in grupuri sau pe cont propriu, vor mult mai mult pentru ei si pentru orasul nostru.

Urmareste manifestul nostru pe:
https://www.facebook.com/vasluiCTR
https://www.instagram.com/vasluictr2024/”, a scris Ciprian, pe pagina sa de Facebook.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!