Viacons Rutier a dat STARTUL lucrărilor de modernizare, pe bulevardul Traian! Va fi un an greu pentru șoferi și pietoni, deopotrivă!

0
766

Din a doua zi a lunii mai, drumarii de la Viacons Rutier au început lucrările de modernizare și reabilitare al celui mai aglomerat bulevard din Vaslui, Traian. O lucrare grea, complexă, cu multe provocări, însă profesionalismul celor care lucrează în cadrul companiei hușene își va spune cuvântul cu siguranță. Prima zi de lucru de pe Traian a debutat cu decaparea asfaltului și a zoneid e betoane de dedesubt, lucrări pregătitoare pentru viitoarea canalizație a bulevardului. Practic, la final, acest bulevard nu va mai avea cabluri atârnând pe stâlpi, ci totul va fi îngropat în canale speciale, ușor de lucrat, în cazuri de avarie.

Ing. Ionuț Drăgan, responsabilul de lucrare, ne-a spus că prima zi de muncă pe Traian a însemnat decaparea a 150 mp de asfalt, lucrările urmând să fie continuate în forță de la Crucea Gării și până la Găzărie, pe ambele sensuri. Va fi un an greu, în special pentru șoferi, atunci când se va trece la reabilitarea tramei stradale, modernizarea acesteia, mai ales că Traian este cea mai aglomerată stradă din Vaslui, bulevard care face accesul spre Bacău, Iași, Roman sau Piatra Neamț.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!