Cum l-au dibuit polițiștii locali din Vaslui pe un șmecher, care circula cu mașina, deși avea permisul suspendat!

1
981

Cu două zile în urmă, pe 3 mai, în jurul orei 12.30, un echipaj de poliție locală, cu atribuții în domeniul circulației rutiere, aflat în serviciul de patrulare pe strada Vidin, a observat un autoturism oprit neregulamentar în zona blocului nr. 64. La scurt timp, la autoturism s-a prezentat o persoană de sex masculin, care a afirmat că este conducătorul autoturismului, iar polițiștii locali au procedat la legitimarea acestuia.

În timpul verificării datelor de identitate în baza de date a MAI, polițiștii locali au constatat faptul că persoana identificată, în vârsta de 48 ani, cu domiciliul în Vaslui, are suspendat dreptul de a conduce, motiv pentru care au solicitat sprijin Poliției Municipiului Vaslui.

CITEȘTE ȘI: https://vasluianul.ro/2021/07/20/a-aparut-politia-locala-la-masina-care-a-blocat-locatarii-din-centrul-vasluiului-soferita-lucreaza-la-primarie/

La fața locului s-a prezentat un echipaj de polițiști din cadrul Biroului Rutier, care a constatat faptul că sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii prevăzute de art. 335, alin. 2, din Codul Penal, motiv pentru care conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui în vederea audierii și a întocmirii actelor de procedură, conform actelor normative în vigoare.

Totodată, pe numele conducătorului auto, polițiștii locali au întocmit proces verbal de contravenție pentru oprire neregulamentară, conform prevederilor OUG nr. 195/2002.

1 COMENTARIU

  1. Mai oameni buni! Cum sa il acuzi pe om de conducere fara permis daca masina era oprita si el era in afara habitaclului? Poate doar in mintea politistilor locali e posibil asa ceva!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!