Mesaj sfâșietor din partea rudelor Ofeliei: ”Te-am iubit și te vom iubi mereu”! Dumnezeu s-o odihnească în Împărăția Sa!

0
1390

Se spune că nimeni nu scapă de moarte și că Dumnezeu are planurile Sale, de care noi nu știm. Oameni buni și frumoși, la trup și la suflet, sunt chemați în Ceruri în momente neașteptate, lăsând în urma lor un munte de tristețe și de lacrimi.

Astăzi, de la ora 12.00, vasluienii își vor lua rămas bun de la Ofelia Manolache, frumoasa și blânda șefă a comtabilității ACOR Vaslui, un profesionist și un specialist apreciat, mamă și soție deosebită. Sunt momente triste pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Ofelia, de-a lungul anilor. Serviciul funerar se va desfășura la Biserica Cuvioasa Parascheva, de lângă Școala 4, astfel că aceia care vor să aducă un ultim omagiu sunt așteptați la această biserică.

Printre sutele de mesaje de condoleanțe de pe rețelele de socializare, am descoperit un mesaj tulburător, care te face să plângi, un mesaj din partea familiei Rotaru, cumătrii Ofeliei. Doamna Mirela Rotaru a trimis spre Ceruri un mesaj dureros, un mesaj de dor și de iubire.

”Cumătra mea frumoasă!

Sunt sigură că, într-o seară de mai, ai fi avut ceva frumos de făcut, de pildă să petreci timp de calitate cu oameni de calitate, să încurajezi pe cineva, să îmbrățișezi, să dăruiești, să glumești, să râzi sau să cânți.

Dar, a fost să fie altfel!

Fulgerător, trist, dureros!

Speram să vină vremea în care să avem în sfârșit timp să povestim, să sărbătorim și să îmbătrânim frumos, cu toții.

Aș vrea să stii cât de mult te adoră finul tău, pe care l-ai ales și l-ai iubit de pe când încă nu se născuse și de care erai atât de mandră. Pentru el, NANA era Zâna cea Bună, iar pentru mine erai femeia în care aveam încredere că vei fi alături de el, când eu nu aș putea fi.

As vrea să știi că mereu te-am iubit și că te vom iubi mereu! Drum lin!”.

Dumnezeu s-o ierte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here