Mesaj către locuitorii satului Mărășeni: MUTAȚI gardurile de pe domeniul public! MESAJUL primăriei Ștefan cel Mare!

0
883

cu câțiva ani în urmă, toată suflarea din satul Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare, se bucura teribil, auzind că proiectul primarului Mihai Moraru, acela de a aduce gazele în localitate, devine realitate. Au fost branșate primele case, euforie generală, însă abia acum începe greul. Echipele operatorului de gaze, care face extinderea de rețea, sunt blocate în teren.

Multe familii din Mărășeni au făcut garduri pe domeniul public, adică s-au extins mai mult decât aveau dreptul, iar acum echipele de lucru de la gaze nu pot monta rețelele. Se impune, deci, mutarea gardurilor, fapt pentru care primăria comunei Ștefan cel Mare face un apel la locuitori, să-și mute gardurile.

”În atenția locuitorilor satului Mărășeni! Având în vedere reluarea lucrărilor la aducțiunea de gaze în această localitate, solicităm cetățenilor care au gardurile construite pe domeniul public ca, în cel mai scurt timp, să le mute cu circa 1 metru înapoi, pentru a face loc săpăturilor pe unde va fi amplasata conducta de gaz.

În caz contrar, constructorul va opri lucrările pe tronsonul unde sunt dificultăți de traversare a săpăturilor, acestea efectuându-se doar pe domeniul public al comunei”, a postat conducerea primăriei.

Să sperăm că mesajul va fi auzit de toți cei vizați și că satul Mărășeni va putea fi branșat, în număr mare, la rețeaua de gaze.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!