Au fost descoperiți vandalii de la Parcul Tineretului! Sunt cinci copii de la școala 3, din oraș, toți în vârstă de 12 ani!

0
363

În ziua de 7 mai, Poliția Locală Vaslui a fost alertată despre fapta unor persoane necunoscute, care au efectuat desene graffitii pe treptele și pe aleea pietonală din parcul Tineretului. Ca atare, polițiștii locali au demarat verificări în vederea stabilirii identității contravenienților.

Astfel, în data de 10 mai, au fost identificați doi minori (o fată și un băiat), în vârstă de 12 ani, elevi ai Școlii gimnaziale Constantin Parfene din mun. Vaslui. În ziua următoare, au mai fost identificați alți 3 minori (două fete și un băiat), în vârstă de 12 ani, elevi ai aceleiași unități de învățământ, care, împreună cu ceilalți doi minori, identificați în ziua precedentă, s-au constituit în grup, cu scopul de a săvârși acțiuni ilicite, contrare ordinii și liniștii publice și normelor de conviețuire socială.

Părinții celor 5 minori au fost invitați la sediul Poliției Locale Vaslui, unde au fost atenționați cu privire la obligația legală de supraveghere a minorilor, totodată fiind sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!