”Îngerul copiilor” împlinește, astăzi, o frumoasă vârstă! La Mulți Ani, doamnei director executiv adjunct de la DGASPC Vaslui, Roxana Hriscu!

0
995

De 26 de ani, este în slujba copiilor abandonați, a celor aflați în centrele de protecție sau a celor din plasament familial, a persoanelor cu dizabilități. Și, astăzi, într-o frumoasă zi de duminică, își aniversează ziua de naștere. Vorbim aici despre Roxana Hriscu, directorul executiv adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui, care prinde astăzi, în buchetul de flori al vieții, încă un trandafir.

Un om devotat, un profesionist, o persoană care se implică în toate proiectele sociale ale județului Vaslui, așa o caracterizează colegii de serviciu. De 26 de ani, Roxana Hriscu este raza de speranță a copiilor aflați în plasament familial sau centre de protecție, a bătrânilor și persoanelor cu handicap.

Ca o recunoaștere a meritelor sale și a implicării sale în proiectele sociale, prin fundații și asociații din țară și străinătate, din martie 2020, Roxana Hriscu este președintele Federației Internaționale a Comunităților Educative Secțiunea România – FICE România. O organizație neguvernamentală, nonprofit, a profesioniştilor în educație şi protecție socială, care activează pentru drepturile copiilor, îndeosebi ale celor care cresc în afara familiei, la distanță de părinți, în condiții sociale dificile.

La Mulți Ani, doamna directoare, din partea conducerii executive a DGASPC Vaslui, a colegilor din Direcție, a tuturor celor care vă cunosc și vă apreciază!

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!