Centura de ocolire a Bârladului, dureri de cap la Ministerul Transporturilor! Se reiau lucrările, în acest an? Și, mai ales, cu cine?

2
186

Ministerul Transporturilor urgentează reluarea lucrărilor la Varianta de Ocolire a Bârladului! Conform primarului municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, în momentul de față, Ministerul Transporturilor urgentează reluarea lucrărilor la șoseaua de centură a orașului. La sfârșitul săptămânii trecute, o delegație formată din primarul Dumitru Boroș, Cătălin Hultoi, consilier al ministrului Transporturilor, Sorin Mihai Grindeanu și Cătălin Iordache, reprezentant al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, au efectuat o vizită de lucru pe șantierul variantei de ocolire a Bârladului.

”S-a trecut în revistă stadiul lucrărilor de pe întreg șantierul pentru a se vedea cu exactitate tot ce s-a făcut până acum. În cursul zilei de astăzi (16 mai 2022) urmează să se deruleze la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) din România o ședință în care se vor stabili pașii ce trebuie făcuți pentru reluarea lucrărilor”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Print Friendly, PDF & Email

2 COMENTARII

  1. Multumim domnule primar,Dumitru Boros.Ati facut tot posibilul sa avem centura ocolitoare,faceti mai mult decat tot posibilul ca Barladul sa aiba aceasta minune CENTURA OCOLITOARE.Asta pt.ca niste unii,politruci jalnici,tot din Barlad,mai ales din PNLul consus de „marele prefect”Onofrei,au facut si fac tot.posibilul sa va bage bete.n roate…Felicitari Dle Boros,felicitari PSD.Sictir Onofrei,sictir Tataru si gasca ta.Dar nu.i nimic,Vin alegerile,si gata cu manevrele.

  2. Multumim domnule primar virgula Dumitru Bouros semnul exclamarii Ati facut tot posibilul sa NU avem Varianta Ocolitoare (ca pe centura stai tu)! Ne intrebam ce rol are domnul primar in aceasta ecuatie, altul in afara celui povestit de o anume persoana in sesizarea trimisa la EPPO, si de ce dupa trimiterea sesizarii, brusc si deodata, au incetat sedintele foto pe santierul VO? Ne mai intrebam si de ce un inalt functionar public din primarie a mers la CJ si a depus cereri in numele constructorului? Si ne miram de ce sunt lucrarile blocate!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!