IRESPONSABIL! Un șofer beat, din Negrești, a dat nas în nas cu Poliția Rutieră, la Vaslui! Omul conducea 25 de pasageri spre Băcești!

0
565

Luni dimineața, la ora 6.50, polițiști Serviciului Rutier Vaslui, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Călugăreni din municipiul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autobuz (în care se aflau 25 de pasageri) înmatriculat în județul Vaslui, ce efectua curse de transport public (persoane), pe ruta Băcești – Vaslui (și retur), condus de către un bărbat de 33 de ani, din orașul Negrești.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform O.U.G. nr. 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice) cu o amendă de 2.900 lei.Complementar, conducătorului auto i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!