Mai mulți minori din zona Traian au mâncat la o scară de bloc! Iată ce a rămas din urma lor!

3
419

Un locatar din zona Traian ne-a trimis câteva fotografii care prezintă modul în care mai mulți minori, despre care cititorul spune că erau de etnie romă, au înțeles să se comporte, după ce au mâncat pe treptele blocului.

”Am coborât să duc gunoiul și i-am văzut cu sandvișuri și cartofi întinși pe jos. Le-am cerut să nu facă gunoi. Când m-am întors, aruncaseră deja cu cartofi peste tot. Le-am spus să strângă, că nu e frumos. Am urcat acasă pentru un minut și, când am coborât, nu mai erau. Aruncaseră pâinea de la sandivșuri și cartofii peste tot. Inclusiv la poarta de intrare a unei firme. Își bat joc de tot. Dacă le spui ceva, te reclamă că au drepturi, dar ei de ce se comportă așa?”, se întreabă cititorul nostru.

Acesta a mai spus că o angajată Goscom, care trecea prin zonă, a văzut mizeria, inclusiv pungile de sandviș și sticlele de suc, și a strâns totul la tomberon. Cam asta e viața la Vaslui, ca în codru…

Print Friendly, PDF & Email

3 COMENTARII

  1. asemenea cazuri sint peste tot ….. le da nas … liderii partidei romilor,,,,,, ca ei sint buni la spectacole ,, la activitatile organizate de primarie , cultura etc …… sint purandeiii votantilor PSD … RUSINICA!!!!

  2. Si cand prinzi vreun viteaz din asta “ negru “ sa nu rupi coda de lopata pe salele lui?
    Si inca cu ce sete s al “ arzi”
    Sa vezi de ti a mai veni vreun viteaz sa manance la scara!
    Altfel nu se poate cu scursurile astea!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!