Taximetriști-pirați din Bârlad, depistați de Poliția Rutieră! Șmecherii nu aveau autorizații taxi, dar luau bani de la bârlădeni!

0
189

IPJ a anunțat că, în urmă cu câteva zile, în municipiul Bârlad, au fost depistate în trafic două autovehicule care circulau în regim taxi, având însemne, dotări și accesorii taxi, fără ca acestea să dețină autorizație TAXI valabilă.

Fata de cei doi conducatori auto identificați au fost luate măsuri de sancționare, în conformitate cu prevederile Legii 38/2003 – actualizată, iar față de cele două autovehicule a fost luată măsura suspendării înmatriculării, pentru o perioadă de 6 luni, fiindu-le reținute certificatele și plăcuțele de înmatriculare.

Totodată, au mai fost identifcate un număr de trei autovehicule taxi care efectuau transport de persoane, în regim taxi, fără a avea în funcțiune lampa taxi și aparatul de taxat pe poziția de operare respectivă.

Cei trei conducători auto au fost sancționați în conformitate cu prevederile Legii 38/2003 – actualizată, iar reprezentanții autorității competente de autorizare,  respectiv Primăria mun. Bârlad a luat măsura suspendării autorizațiilor taxi pentru o perioadă de o lună.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!