Un bârlădean a dat foc la casă, după un scandal monstru în cartierul Podeni!

0
135

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit, duminică seara, cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din cartierul Podeni, strada Ioan Slavici. La sosirea echipajelor de intervenție, în zonă avea loc un conflict între membrii unor familii, astfel că a fost necesară intervenția forțelor de ordine.

Incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregii locuințe și exista pericol de propagare a flăcărilor la alte trei imobile. Pompierii militari au acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru limitarea și lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protecția bunurilor aflate în pericol.

Locuința cuprinsă de flăcări și bunurile aflate în interior au fost degradate în proporție de peste 80%. Celelalte locuințe aflate în pericol au fost salvate. De asemenea, din locuința cuprinsă de flăcări a fost salvată și o pisică. Nu au existat persoane rănite sau intoxicate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere. Circumstanțele acestei acțiuni intenționată sunt cercetate de reprezentanții Politiei Municipiului Bârlad.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!