Un ”haiduc” din comuna Voineșți a tăiat 150 de metri de cabluri, lăsând sate întregi fără internet! A fost prins de Poliția Iana!

0
158

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Iana au reținut un bărbat, din satul Mărășești, comuna Voinești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au documentat și probat activitatea infracțională a unui bârbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Mărășești, comuna Voinești, bănuit de comiterea unui furt calificat.

În data de 15 mai 2022, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 243, în localitatea Iezer, comuna Puiești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară înmatriculată în județul Vaslui, condusă de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Mărășești.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 32 de ani transporta 150 de metri de cablu de telecomunicații, pe care acesta l-ar fi tăiat și sustras de la liniile de telecomunicații de pe marginea drumului județean DJ 243 din localitatea Mărășești. De asemenea, în autoutilitara condusă de către bărbat, polițiștii au identificat mai multe instrumente ce ar fi putut fi folosite la comiterea infracțiunii.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii bârlădeni l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!