Acțiune SPECTACULOASĂ a polițiștilor de la Crimă Organizată! Un vasluian prins cu droguri a fost băgat la răcoare!

0
626

Miercuri dimineață, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.– B.T. Vaslui, au prin în flagrant un bărbat, din județul Vaslui, cercetat pentru trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Acesta a fost reţinut, pentru 24 de ore.

Astfel, la data de 17 mai a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui au realizat o prindere, în flagrant delict, în municipiul Vaslui, în urma căreia, au fost descoperite și ridicate peste 50 de grame de cannabis, un terminal mobil, o cartelă SIM, un mini cântar electronic, care prezenta urme de materie vegetală și diverse sume de bani.

Din cercetări, a reieșit faptul că, din iulie 2019 și până în prezent, persoana bănuită ar fi desfășurat activităţi de procurare, depozitare și vânzare a drogurilor de risc (cannabis) și a unor produse susceptibile a avea efecte psihoactive, din clasa cannabinoizilor sintetici, către consumatori din municipiul Vaslui, precum și activități de introducere în țară a unor droguri de risc (cannabis).

În cauză, față de bărbat, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 18 mai, să fie prezentat Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de Biroul de Analiză a Informațiilor Vaslui.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.