Noaptea MINȚII! O femeie din Dumești, mamă a trei copii, și-a decapitat pisica, drept răzbunare! Imaginile, postate pe Tik-Tok!

0
1413

Imaginile de mai sus au fost postate, ieri, de către o utilizatoare de Facebook și Tik Tok, care, la profil, scrie că ar fi din județul Iași, dar despre care sursele noastre spun că, de fapt, locuiește de câțiva ani în Dumești, fiind căsătorită aici și având trei copii. Dovedind că este o fire sadică, femeia a postat un mic videoclip, ”Nu există răzbunare mai bună ca asta”, după ce a decapitat pisica familiei și a spintecat alte animale, prin curte. Asta, în timp ce copiii se jucau pe acolo, spun sursele Vasluianul….

Videoclipul acestei femei din Dumești a fost șters atât de Tik-Tok, cât și de Facebook, însă unele persoane care știu povestea au făcut capturi de pe filmare, pe care această individă bolnavă le-a lansat în spațiul public. Așteptăm reacția Poliției Animalelor și a DGASPC Vaslui, care trebuie să o decadă din drepturi pe ucigașa de animale…

Cum să postezi așa ceva pe Facebook și Tik Tok, să vadă toți copiii aceste grozăvii? De fapt, am aflat noi, ea s-a răzbunat pentru că pisica i-a omorît un pui, fapte de acest gen fiind frecvente în zona Dumești, cu pisici tăiate, câini bătuți și otrăviți. Rușine!!!! Vasluiul Evului Mediu!

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.