Trei boschetari, din Vaslui și Bârlad, au dat spargeri la o farmacie și o benzinărie! Hoții furau cosmetice și electronice!

0
202

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au reținut trei bărbați, din municipiile Vaslui și Bârlad, județul Vaslui, bănuiți de săvârșireaa două infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, au documentat și probat activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 26 de ani, din municipiile Vaslui și Bârlad, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au stabilit că, în data de 13 mai 2022, bărbații cercetați ar fi sutras din incinta unui punct farmaceutic, din municipiul Vaslui, mai mule produse cosmetice. De asemenea, aceștia ar mai fi sustras, în perioada 14 – 15 mai 2022, mai multe produse electrocasnice, dintr-o stație de alimentare carburați, din municipiul Vaslui.

Prejudiciul creat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 5.250 de lei.

Ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii vasluieni au luat față de cei trei bărbați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.  

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!