FOTO, VIDEO A început VARA MAGICĂ la Pensiunea Mira, cea mai frumoasă locație din județul Vaslui! Este Vara luminii, Vara surprizelor MIRA!

0
747

”Încercăm, în mod repetat, să surprindem clienții noștri cu servicii, ce pot atrage în mod deosebit atenția asupra evenimentului lor, reușind astfel să impresionam și împreună să stabilim trenduri, în loc să le urmărim.

Dăm startul sezonului de evenimente mult așteptat, sezonul 2022- Se poartă petrecerile grandioase. Tuturor ne-a fost mare dor să ne bucurăm de aceste întruniri cu familia, cu prietenii, fără să avem alte griji”.

Acesta este motto-ul sub care debutează, la Pensiunea Mira, vara anului 2022, o vară fierbinte, cu multe evenimente private, care vor aduce bucurii și multă fericire pentru participanți.


Mirabela Popica, cea care de mai bine de 12 ani este obișnuită să facă față cu calm și creativitate celor mai neobișnuite, imprevizibile și atipice situații care pot apărea la o nuntă, “Wedding Planner“ și cea care administrează trei locații pentru evenimente, revoluționează industria evenimentelor și crează noi trenduri.

”Ne-am conectat forțele cu cei mai de seama colaboratori și am schițat câteva tematici, meniuri și decoruri pentru viitorii noștri clienți. Tocmai pentru a le ușura lor munca, pentru a le arata câta importantă acordam fiecărui eveniment și detaliu.

Anul acesta, evenimentele la Mira vor “lumina“.

Butaforii, decorațiuni, podium de sticlă, mărturii personalizate cu numele mirilor care au ales sa își sărbătorească cel mai important evenimnet din viața lor in locațiile noastre, meniuri lucrate cu pasiune de bucătarii noștri, spectacol de flori dichisite cu originalitate de Alexandra Grădinaru, cea care deține “Florăriile Trandafirul”, cele mai spectaculoase torturi și Candy Bar-uri, pe care Pensiunea noastră le recomandă,-realizate de cei de la “Prăjituri cu gust“, toate și-au făcut loc in locația noastră săptămâna trecută, tocmai pentru a ne pregăti de ceea ce urmează.

Un sezon fabulos, cu nunți și evenimente frumoase”, ne-a mărturisit doamna Mirabela.

”Vedeta sezonului la Mira va fi Gloria. Gloria Lights. Vedeți voi, girafa noastră este îndrăgostită dar nu știe. Capul se află în nori iar inima e la prea mare depărtare de cap. Vă rugam totuși cineva să o “lumineze”, nu de alta dar tocmai ne-a smuls candelabrul de pe tavan.

Pentru că mereu susținem că “Our bride is our pride”, nu putem lucra decât cu profesioniști, cel mai bun hair-stylist Simona Burdujan, Salon The One- Master Color Expert.

Make-up-ul oferit mireselor noastre a fost realizat de make-up artist- Eugenia Bîzgu. Ele au făcut miresele nostre sa strălucească, sa fie speciale intr-o locație pe măsură.

Credem ca fiecare poveste de iubire merită un cadru cu adevărat magic. Elegantă și boemă, înconjurată de apă și natură, locația noastră găzduiește o atmosferă relaxantă și un decor intim, perfecte pentru nunta ta”, mai spune sufletul acestei locații magnifice.


Cu vedere la piscina iluminată nocturn, Exquisite by Mira, se remarca prin decorațiuni de lux, scaune de poveste și candelabre spectaculoase. Locația dispune de spațiu ce impresionează prin mărime și decor, cu posibilități nelimitate de amenajare. Trebuie doar să visați și noi vom pune în practică, ne-a mărturisit gazda noastră.

Exquisite by Mira pune în atenția tuturor un nou serviciu exclusivist, Cigar Bar sau Bar Tobacco, cu un aer vintage, desprins din anii trecuți, ce oferă o întreagă gamă de trabucuri, țigări de foi, cognac, ciocolată fină, bomboane de cafea și multe alte bunătăți, pentru momentul de răsfăț al domnilor, cât și al doamnelor îndeajuns de curajoase.


Oferă invitaților tăi o experiență nouă, oportunitatea de a se relaxa, de a se strânge într-un singur loc și a stabili noi conexiuni, fie ele emoționale sau intelectuale. Oamenii vor uita cuvintele pe care le aud, vor uita lucrurile pe care le-au făcut, dar nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă, la evenimentul tău.

”La Exquisite by Mira, VOI sunteti în centrul atentiei noastre! Suntem echipa care realizează o completare unica și fundamentala intre ideea clientului și materializarea acesteia. este rezultatul a peste 12 ani de experiență, bazat pe istoricul evenimentelor de succes care au avut loc la Pensiunea Mira.

Oferind servicii de înaltă ținută, de-a lungul anilor am raspuns cu promptitudine solicitărilor, mai mult sau mai puțin convenționale. In acest moment, prin serviciile proprii Pensiunea Mira ☆ ☆ ☆ ☆ precum si o selecție riguroasă de colaboratori din varii domenii conexe, avem certitudinea că am transformat multe vise – fie ele clasice sau inedite – în realitate.

Ne-au încredințat în totalitate reușita zilei celei mari nenumărate cupluri de miri, și pledăm vinovați, cu vot unanim, pentru promptitudine, flexibilitate si seriozitate”, mai precizează conducerea Pensiunii Mira, una dintre cele mai frumoase din România, cu dotări de lux, pentru orice eveniment.

Găzduim orice tip de eveniment privat/corporate în cele 3saloane:

  • RESTAURANT MIRA 100 de locuri
  • SALON MIRA pana la 170 de locuri
  • EXQUISITE BY MIRA de la 120 până la 400 de locuri
  • Mireasa, mirele și invitații au nevoie de timp și de spațiu pentru pregătirile dinainte de nuntă. Noi punem la dispoziție camere special amenajate pentru relaxare, înainte de eveniment. Mirii beneficiază întotdeauna de o camera gratuită.
    Suntem o echipă responsabilă, devotată și organizată, cu servicii de calitate și originale cu care ne mândrim să ne prezentăm la evenimentul tău.

Pentru că ne dorim ca petrecerea visurilor voastre să devină realitate, Exquisite by Mira va prelua responsabilitatea tuturor aspectelor ce țin de logistică și planificare, cu promisiunea că vă va depăși așteptările. Sună-ne la numărul de telefon +40 (769) 003 370 sau scrie-ne la adresa de e-mail Exquisitebymira@gmail.com și hai să stabilim toate detaliile.
Sub motto-ul celor 5 P (“perfect, planning, prevents, pathetic, performance”), Mira este locul ideal pentru evenimentele din viața ta.

Suntem încântați sa te avem ca oaspete distins într-un loc elegant si special, la doar 15 de minute de Bârlad


PENSIUNEA MIRA | www.pensiunea-mira.ro |
+40 (769) 003 370‬ |
Sezon 2022, TU trebuie sa fii magic!

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!