Mai mulți derbedei din Murgeni au atacat Ferma Piscicola Cârja, noaptea trecută! Sute de kilograme de pește distruse, Poliția îi caută pe autori!

0
3287

Poliția Orașului Murgeni este pe urmele unor indivizi periculoși, care au dat lovitura la Ferma Piscicola de la Cârja, noaptea trecută. Conform informațiilor de la fața locului, în cursul serii, hoții au montat o plasă lungă de 40 m, pentru a prinde cât mai mult pește. La lăsarea întunericului, aceștia au venit și au început să scoată peștele din iaz. Paznicii fermei au încercat să-i rețină, mai ales că veniseră cu o roabă. Un individ s-a ascuns în stuf, iar alții au fugit spre sat, după ce i-au bruscat pe paznici. Sursele noastre au spus că au fost distrusă o cantitate de 130 kg de pește, iar hoții aveau cuțite asupra lor.

„În noaptea de 21/22 mai 2022, ora 22.30, Poliția Orașului Murgeni a fost sesizată de către paznicul unei ferme piscicole din localitatea Cârja, orașul Murgeni, cu privire la faptul că a depistat 3 persoane care încercau să scoată și să sustragă pește, de la două bazine ale fermei. Aceștia și-au asigurat scăparea, prin fugă.

În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt (sub aspectul tentativei) și pescuitul resurselor acvatice vii cu unelte de pescuit având ochiul de plasă sub dimensiunile minime legale, fiind continuate cercetările pentru identificarea și depistarea prezumtivilor autori, precum și tragerea acestora la răspunderea penală”, a transmis biroul de presă al IPJ Vaslui.

Sursele noastre spun că aceiași indivizi au furat 280 kg de pește, anul trecut, tot de la aceasta fermă. Și atunci s-a anunțat că vor fi cercetați penal, dar nu s-a întâmplat nimic….

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!