Ce-au mai născocit rețelele de contrabandă cu țigări! O ucraineancă a ascuns pachete cu țigări în scaunul bebelușului!

0
208

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat 400 pachete de țigări fără timbru fiscal, în valoare de 600 lei, pe care o femeie de 24 de ani le-a ascuns în scaunul auto pentru copil, în scaunul șoferului și în bagajele persoanele.

În data de 23 mai, în jurul orei 15.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, pe sensul de intrare în țară, o persoană de sex feminin, în vârstă de 24 de ani, cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, conducând un autoturism.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă în vederea sustragerii de la controlul vamal, sub scaunul şoferului, în scaunul auto pentru copil și în bagajele personale, cantitatea de 400  pachete cu ţigări, fără timbru fiscal, pentru care femeia nu a putut prezenta documente de proveniență.

Țigaretele, în valoare de 600 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!