SĂLBĂTICIE în târgul Hușului! Niște animale pe două picioare au spânzurat o pisică, după care au aruncat-o la vecini!

0
1352

Numai în România poți să vezi asemenea imagini, oameni fără suflet, care rup ușile bisericilor, de credincioși ce sunt, dar se comportă mai rău ca animalele. Imaginile de mai sus au fost filmate pe strada Ana Ipătescu, din Huși, astăzi, la prânz. Poliția Huși primise un apel, spun surse de la fața locului, în urmă cu două-trei zile, dar nu a făcut nimic, deși se știa că unei familii de bătrâni i se făcuse un gest greu de calificat, după ce vecinii au prins o pisică din zonă, au spânzurat-o și au aruncat-o la bâtrâni în curte. Cineva a sunat la Poliția Animalelor, la IPJ Vaslui, iar o echipă de la Vaslui a mers la fața locului și a găsit un tablou înfiorător.

CITEȘTE ȘI: https://vasluianul.ro/2022/05/18/video-noaptea-mintii-o-femeie-din-dumesti-mama-a-trei-copii-si-a-decapitat-pisica-drept-razbunare-imaginile-postate-pe-tik-tok/

”Nu e prima dată când vecinii fac astfel de mizerii. Au mai omorât pisici șli le-au aruncat în curtea noastră. Nu știu ce au avut cu bietul animal, nu e pisica mea, era de prin cartier”, a spus bătrâna, consternată.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!